Nieuwsbrief TCLeerbroek

Inschrijven Wintercompetitie (deel II)

Inschrijven Wintercompetitie

Het jaar loopt naar het einde toe en daarmee ook het eerste deel van de wintercompetitie. Doordat we dit jaar wat later begonnen zijn, het aantal inschrijvingen een beetje tegenviel en we de eerste afgelasting door de sneeuw ook al te pakken hebben, zijn we eigenlijk nog niet echt warm gedraaid.

Maar niet getreurd! Vanaf nu is het mogelijk je in te schrijven voor het tweede deel van de wintercompetitie. Om iedereen de mogelijkheid te geven reëele verhinderingen op te geven, is ervoor gekozen deze ronde een indeling te maken voor de periode januari tot halverwege februari. 

Zoals altijd spelen we elke woensdagavond van 20:00 tot 21:00 en 21:00 tot 22:00 wedstrijden om de meest gewonnen games. Alle leden vanaf 12 jaar zijn welkom, ongeacht niveau. Bij de indeling van de partijen houden we zo veel mogelijk rekening met het niveau van de verschillende spelers om zo gelijkwaardig, maar ook voor iedereen zo uitdagend mogelijke partijen te krijgen.

Inschrijven kan via dit inschrijfformulier. We rekenen op veel inschrijvingen en gezellige sportieve wedstrijden. Alle leden vanaf 12 jaar zijn welkom, hoe meer inschrijvingen, hoe meer gezelligheid en variatie in wedstrijden. 

Inschrijven kan tot 27 december 2017. Let er wel op dat in het formulier de verhinderingen worden opgegeven. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jorrit Budding (jorrit.budding@hetnet.nl)

« Terug