Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief mei 2017

logo

Nieuwsbrief mei 2017

 

 

 

Competitie. De voorjaarscompetitie is halverwege. Alleen het mix team op zaterdagmiddag maakt theoretisch nog kans op het kampioenschap.  De indeling, uitslagen en standen zijn op onze website te zien. Ondanks dat we nog halverwege de voorjaarscompetitie zitten moet er al gedacht worden aan de najaarscompetitie 2017.

Najaarscompetitie 2017. We moeten voor 1 juni de teams die mee willen doen aan de najaarscompetitie al opgeven bij de KNLTB.. Heb je interesse om met een aantal clubgenoten mee te doen, geef dit dan uiterlijk 5 juni door aan de verenigingscompetitieleider (VCL) via vcl@tcleerbroek.nl. De Najaarscompetitie wordt in het algemeen gespeeld in afdelingen van acht ploegen, waarin een halve competitie wordt gespeeld (zeven speeldagen). Klik hier voor de mogelijkheden. Hieronder de data najaar 2017.

Open jeugdtoernooi 2017. Na een afwezigheid van een jaar, is het jeugdtoernooi van Leerbroek weer terug op de toernooi agenda. Van 27 mei tot en met 3 juni, tijdens Roland-Garros in Parijs, wordt in Leerbroek het Roland-Garros op (kunst)gras gespeeld. Er wordt gespeeld in de categorieën groen en geel in drie leeftijdsgroepen vanaf 10 jaar, zowel enkel als dubbel. Bij deze is alle jeugd van harte uitgenodigd om deel te nemen! Voel je vrij deze aankondiging te delen met jullie jeugdleden of andere verenigingen. Inschrijven kan via de volgende link:https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=A466AAD1-FE46-4EE2-8D07-698EB81B18AE

Versluis Optiek Opendubbel toernooi. Van donderdag 29 juni 2017 t/m zaterdag 8 juli 2017 organiseren we weer het Versluis Optiek Opendubbel toernooi. Traditiegetrouw een toernooi met veel deelnemers, mooi weer, gezelligheid en veel strijd op de banen, een leuke slotavond met o.a. weer een BBQ etc. Ook beginners kunnen meedoen, dus schrijf je in via https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=CEA37EF3-20F7-45F6-9DD1-2BC22BE84649 of mail naar tcleerbroek@gmail.com voor meer informatie. De eerste deelnemens hebben zich al ingeschreven, dus wacht niet te lang met inschrijven. We rekenen op veel deelnemers van onze eigen vereniging.

 

Bestuurssamenstelling en dringende oproep. Op de laatste ALV heeft Sonja Haag aagegeven het penningmeesterschap neer te leggen, dit wordt tijdelijk ingevuld door Mark Bel. We zijn dus op zoek naar een nieuwe penningmeester! Lianne Wisse, secretaris, is opgevolgd door Els den Hartog. Op dit moment bestaat het bestuur uit 4 personen en is er dus nog steeds behoefte aan versterking! Heb je interesse of behoefte aan meer informatie, meld je dan even bij een van de bestuursleden: Janny de Jong, Riet Sagius, Mark Bel of Lianne Wisse. Qua taken gaat het om de sponsorcommissie/PR, jeugdcommissie en penningmeester.

 

Mei 2017 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug