Nieuws

UPDATE 6 FEBRUARI A.s. week beginnen de werkzaamheden om baan 2 te vervangen!

Goedenavond leden,

 

De werkzaamheden zijn inmiddels gestart en de oude baan is verwijderd. Ook het tussenhek is weg gehaald. Nu wil de aannemer Wijnbergen beginnen met het opbouwen van de onderlaag. Belangrijk is dat als deze lava/zand laag is aangebracht er niet meer overheen gelopen wordt en/of er tennisballen opkomen.

Specifiek geldt dat vanaf woensdag 12 februari er niet gespeeld kan worden in Leerbroek. Na 2 dagen wil men dan starten met de toplaag. Als deze er eenmaal op ligt kan er op baan 1 weer gespeeld worden.

Of er vrijdag gestart wordt is weersafhankelijk. We houden jullie op de hoogte.

___________________________________________________________________________________________________________

Deze voorbereidingen nemen circa 1 week in beslag. De definitieve aanleg van de toplaag is weersafhankelijk en volgt later hierna.

Kortom vanaf maandag 3 februari is baan 2 niet bespeelbaar, tijdens deze periode is baan 1 gewoon beschikbaar.
Om zeker te zijn of je kan spelen, reserveer vooraf je baan via de clubapp! Hierin kan je ook zien wanneer er plaats is.
Ga hiervoor op de homepagina naar baanoverzicht.
Nog helemaal geen ervaring met de app, of wil je deze beter leren kennen? Kijk eens op https://www.knltb.nl/clubapp.

Uiteraard is deze app gratis te gebruiken. De regels voor afhangen zijn hetzelfde, enkel 45 min, dubbel 90 min. En vanaf 24u van te voren is reserveren mogelijk. 


Mocht je je inlog mail kwijt zijn, of deze nog niet gehad hebben, stuur even een mailtje aan Rianne> secretariaat@tcleerbroek.nl

Groet,

Het bestuur

« Terug

» Nieuws archief