Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Mei 2010

 logo

 Nieuwsbrief Mei 2010

Hoek en Blok Jeugdtoernooi: Vanaf donderdag 3 juni gaat het Hoek en Blok Jeugdtoernooi weer van start. Inschrijven kan nog steeds, maar de sluitingsdatum (25 mei) nadert snel. Schrijf je dus deze week nog in, ook als beginnner kan je best meedoen. Je speelt altijd twee wedstrijden en je leert er altijd van! Als het nodig is dan helpen we met tellen, dus dat is ook geen probleem. Iedere deelnemer krijgt een leuk toernooikado en verder zal er vanwege het komende WK voor veel "Oranje-sfeer" worden gezorgd. Er zal ook weer een verloting of een ander spel zijn waarmee leuke prijzen zijn te winnen. Hoe kan je inschrijven? Via http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=B144DC44-0739-42CF-BB0A-228ADC34CBC8, lukt dat niet stuur dan een email naar keesdrost@planet.nl en dan wordt het alsnog geregeld.     

Versluis Optiek Open: Na het jeugdtoernooi volgt traditiegetrouw weer snel het Versluis Optiek Open Dubbeltoernooi voor senioren. De afgelopen jaren was het steeds overvol, mede door de uitstekende catering. De inschrijving sluit op 24 juni. Dat duurt nog wel even, maar vol = vol! Als Nederland nog meedoet op het WK zullen we het Oranje-thema van het jeugdtoernooi gewoon doorzetten. Wedstrijden zijn te zien in de kantine, dus qua sfeer zit het allemaal weer goed. Inschrijven via   http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=982E43CB-09E6-44B1-B796-6D6803A62CBE of email info@tcleerbroek.nl. Ook hier geldt, doe gewoon mee! Er wordt ingedeeld op speelsterkte en je speelt minimaal 2 wedstrijden!

Overigen activiteiten:  Naast de toernooien organiseren we iedere twee weken in de even week op woensdagavond een "husselavond", gewoon lekker tennissen tegen clubgenoten. Verder voor de jeugd de bekende vrijdagavonduurtjes van 18.30 - 19.30 uur voor de jongste groep en van 19.30 - 20.30 uur kunnen de oudere junioren de banen op. Tenslotte is de voorjaarscompetitie nog volop bezig, dus daar ben je ook welkom, maar dan als toeschouwer! 

 

Als deze activiteiten worden voor en door leden georganiseerd. Lijkt het je ook leuk om mee te helpen, meld je dan aan door een van de bestuursleden aan te spreken of via email.

 

Mei 2010 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug