Nieuws

KAMPIOENEN!!!!!!!!!!!

Het mixteam (Mary, Teuni, Cornelis en Jan) zijn afgelopen zaterdag kampioen geworden in de herfstcompetitie. Ook de afsluitende wedstrijd werd in Gorinchem winnend afgesloten en daarmee zijn zij de eerste herfstkampioenen van de vereniging.

Herfstkampioenen

Ondanks de op papier duidelijke overwinning (5-0) is er op de laatste wedstrijddag veel strijd geleverd en waren er verschillende sets bij die in een tie-break beslist moesten worden. Het weer zat deze keer niet mee, zo moesten de laatste wedstrijden in de stromende regen worden gespeeld en kwamen er al plassen op de baan te staan. Gelukkig kon Janny namens de vereniging uiteindelijk toch de bloemen overhandigen en was het tijd voor de foto.

Het team heeft alle wedstrijden gewonnen en in totaal op de zes zaterdagen 26 van de 30 punten binnengehaald. Naast de teamleden hebben ook Willem-Friso en Els door hun invalbeurten bijgedragen aan het kampioenschap en verder ook de (helaas maar enkele) supporters die het team hebben aangemoedigd!

Met dit kampioenschap heeft het team na de bittere nasmaak van de voorjaarscompetitie (meeste punten, maar geen kampioen door 1 nederlaag) het seizoen toch positief afgesloten!

« Terug

» Nieuws archief